lørdag den 1. september 2007

Genoprejsning i Birkerød

Efter sidste uges store nederlag til Brødeskov, viste hold 2 stor moral ved at nedsable Skjold Birkerød med 10-2 på udebane. I denne weekend har vi været lidt tyndt besat pga mange afbud, og vi stillede derfor kun til start med 12 mand. Kampen startede fint med pres fra vores side. Vi skulle omtrent 10 min og 3 store chancer ind i kampen førend Philip bankede bolden ind fra kanten af feltet. Kort efter gjorde Kubilay og Ali det til 3-0 og herfra kørte vi en sikker pauseføring på 6-0 til halvlegen. Vi skiftede lidt rundt i halvlegen. Alexander kom i angrebet og Kubilay på mål, mens vi skubbede Kasper op på midtbanen. Derudover talte vi i halvlegen om at vi skulle bruge kanterne noget bedre, og sætte lidt mere tempo på i opspillet. Vi startede godt de første 10 minutter, hvor vi spillede os frem til en del chancer. Desværre gik der midt i anden halvleg klumpspil og skydetelt i den, og den sidste del af kampen blev meget ustruktureret og mindre godt spillet. Det hele endte 10-2 til os efter en absolut godkendt kamp.

Holdopstilling: Alexander - Budden, Kasper, Christian, Michael F - Jacob, Mattias N, Kubilay, Siyad - Ali, Philip.
Udskifter: Yasin.

Mål: Ali, Philip, Kubilay, ?
Kampens spiller: Mattias N.

Vi har kamp allerede mandag hjemme mod Stenløse, og på næste lørdag spiller vi Sundby Cup, så der kommer til at ske en masse i næste uge.