søndag den 2. september 2007

Efterårets første nederlag for hold 1

Der manglede ikke noget i Hørsholm for en god fodboldkamp. Vejret var godt og græsset grønt, så det kunne kun blive godt skulle man tro. Desværre blev det hurtigt klart, at Hørsholm var et noget bedre hold end modstanderen ugen før, hvor det var blevet til en storsejr. Hørsholm satte sig tungt på kampen det meste af førstehalvleg, hvor vi ikke kunne komme frem til noget rigtigt. Hørsholm spillede meget direkte frem til deres to angriber, hvor specielt den ene gjorde, hvad det passede ham. Dette gjorde, at vores forsvar havde store problemer med at holde dem væk, og det var også yderst fortjent, at man Hørsholm var foran med 2-0 ved pausen. Havde det ikke været for et par gode redninger af Anders, og nogle deciderede skæve afslutninger fra Hørsholm kunne det nemt være blevet endnu mere målrigt.
2. halvleg formede sig lige sådan, og der var tider, hvor det nemt kunne have blevet et stort nederlag. Hørsholm fik bragt sig yderligere foran 3-0 og 4-0 inden vi vågnede op de sidste ti minutter, og begyndte at spille vores eget spil. Dette resulterede i to reduceringsmål, det ene sat ind af Daniel A. og det andet af Michael. Det var dog forsent til at kunne nå Hørsholm, som fortjent vandt kampen 4-2.

Holdopstilling: Anders - Andre, Majs, Horstmann, Henrik - Klima, Michael, Andreas, Bredmose - Frederik A., Daniel A.
Udskifter: Hamza
Mål: Daniel A., Michael
Fidus: Hamza