mandag den 27. august 2007

Flot spil i første hjemmekamp

Med overbevisende 8-1 over Lynge/Uggeløse vandt vi efterårets første hjemmekamp foran en masse glade forældre. I forhold til forrige uge manglede vi Daniel A i angrebet, mens vi gennem hele ugen havde øvet hurtigt pasningsspil over kanterne. Derudover skulle vi have fat i spillet fra start og sidde på kampen totalt ligesom i den første kamp mod BSV. Det viste sig hurtigt, at vi var bedre end det andet hold. Jeppe og Ali susede på skift til baglinjen fra hver deres kant og skabte store chancer til både sig selv og til angriberne. Der skulle dog gå 10 minutter før Ali bragte os foran 1-0 på et fladt skud fra kanten af feltet. De næste 5 minutter var et stort skydetelt, og efter Daniel B havde bragt os på 2-0, tog vi Henrik ud fra forsvaret og satte Kubilay ind som ekstra midtbane spiller. Bredmose og Ali byttede plads. Vi fik spillet bolden fint rundt de sidste 15 minutter af første halvleg, hvor vi skabte et hav af chancer via flot spil fra kanterne. Det blev til 2 mål mere inden vi fik lidt saftevand i pausen. Anden halvleg var en formsag, hvor vi fik mulighed for at eksperimentere lidt med 2 i forsvaret og 4 angribere. Vi kontrollerede kampen totalt, inden udeholdet fik tilkæmpet sig et straffespark, som AC flot reddede. Riposten fik vi ikke væk, og Lynge/Uggeløse reducerede inden vi selv fik scoret yderligere 2 mål af Michael til slutresultatet 8-1.
Alt i alt en overbevisende indsats, hvor det hele kørte bortset fra lidt manglende skarphed i afslutningerne. Igen i denne kamp burde vi have scoret et tocifret antal mål, men humøret var højt og spillet fint. Det lover godt for hele efterårssæsonen.

Holdet: AC – Andre, Kagemand, Henrik, Christian – Jeppe, Michael, Hamza, Ali – Bredmose, Frederik
Udskiftere: Kubilay, Majs
Mål: Ali, Bredmose, Michael, Kubilay, Jeppe

Kampens pokal: Ali (for en god og energisk første halvleg)
Kampens fidus: Bredmose & Jeppe (for deres glimrende kantspil)