mandag den 4. juni 2007

Endnu et nederlag til B. 1973 Herlev

Sidste års store nederlag til tonser-drengene fra Herlev fortsætter i denne sæson. Sidste år havde vi vores hyr med de store drenge fra Herlev, og det vil vi formentligt have et stykke tid fremover. Når det kommer til nærkampe og vindermentalitet er vi dem stadig underlegne. Inden kampen talte vi om, at vi skulle vise at hvad vi ikke havde i fysik, havde vi i teknik. Nøglen til at slå dem er udfordringer mod deres boldsvage og langsomme bageste spillere.
Kampen blev spillet på opvisningsbanen til stor begejstring for spillerne. Der er dog ingen tvivl om hvorfor drengene fra Herlev er tophold i rækken. Højt presspil oppe på modstandernes banehalvdel. 5 store klodser bagved, der høvler bolden langt væk fra farlige situationer, og et par særdeles aggressive angrebsspillere, der sparker på mål ved enhver mulighed. Opskriften var den samme som sidste år, og alligevel kom det som en overraskelse for os. De lagde et tungt pres på os fra start af og pressede os i bund de første 10 minutter. Heldigvis var AC vågen og fik reddet de forsøg de sendte indenfor målrammen. Herefter vågnede vi op og fik lidt kombinationsspil til at flyde og midt i halvlegen blev Daniel (hvis mor havde drømmekage med!) spillet fri udenom deres to langsomme midtforsvarer og løb let forbi dem og scorede sikkert. Herlev tonsede videre men til deres ros skal også siges, at de er blevet meget bedre til at spille fodbold i den sidste ende af banen, i forhold til sidste år. Desværre fik vi ikke udfordret deres 2 midterforsvarer og den bageste midtbane spiller nok, og de kostede et mål til 1-1. Jeppe havde igen fået genvalg i angrebet efter den flotte kamp mod Farum, og han snørede efter behag to af deres store spillere og var da også lige ved at score på en enkelt stor chance inden halvleg. Herlev satte igen fart i presspillet i anden halvleg og kom igen foran med 4-1 inden vi fik udlignet til 2-4 og 3-4 da der kun manglede et par minutter. Specielt i anden halvleg så det meget fornuftigt ud centralt på midtbanen, hvor Hamza, Michael og Jeppe fik lavede nogle smarte kombinationer og finter. Netop som vi håbede, at vi kunne hente en uafgjort scorede Herlev 2 mål til allersidst. Ærgerligt, at vi ikke udnyttede vores momentum og fik uafgjort nu da chancerne var der, men deres sejr kunne man ikke indvende noget imod.
Fidusen gik til AC, som spillede en stor kamp med flere gode redninger og igangsætninger.

Startopstilling: AC – Kasper, Kagemand, Andreas, Henrik – Andre, Christian ©, Michael, Bredmose – Daniel, Jeppe.
Udskiftere: Ali, Hamza, Philip.
Mål: Daniel 2, Jeppe.