søndag den 26. april 2009

VB - Birkerød "Skjold" (3-0)

Kampen i dag var en hård kamp, eftersom vi igen måtte indstille os på, at vores ting, som vi gerne vil og kan, ikke rigtig lykkedes, dog var der en fin indstilling og de var sådan set også klar fra start af alle mand, så det var fint. Dog er vi heldige at gå til pausen med 0-0 efter Birkerød nok burde have scoret på en del store chancer, som tilfalder dem efter noget sløset og ukontrolleret opdækning fra vores side.
Efter pausen, får vi bedre fat i kampen, uden at det er prangende, men der er ikke nogle perioder, hvor vi ligesom overlader det hele til dem, som der var i første halvleg.
Muhammed får scoret på et hjørnespark efter at være kommet ind i pausen, og Jeppe laver et rigtig godt mål efter han som forreste mand søger ned i banen og vender rundt og sparker den op i det korte hjørne, langt ude fra. Et rigtig flot mål, og også en flot indskiftning fra hans side. Og for lige at fuldende vores tre indskifterer, så kommer Frederik Andersen ind og leverer et godt stykke arbejde på højre kanten også, og presser især godt uden bold, og han scorer målet til 3 – 0 efter en god aflevering til ham, som han beskytter på fornem vis og sparker flot ind på bagerste stolpe.

Så flot hold moral af drengene, og en god start på den opgave, som ligger foran os efter kæmpe skuffelsen i Stenløse midt på ugen.