onsdag den 22. april 2009

Stenløse-VB d. 22. april.2009 (4-2)

Forårets anden kamp var ventet med spænding og masser af forberedelse, nu skulle holdet vise at de kunne og ville slå Stenløse - også på deres hjemmebane. Taktikken var fastsat med planen om at VB skulle afvente at Stenløse var nødt til at skabe spillet, og ikke blot sende lange bolde frem mod deres angriber. Desværre fik VB en dårlig start på begge halvlege med scoringer fra Stenløse. Generelt havde holdet svært ved at omstille sig til den nye taktik, og det var tydeligt at flere spillere ikke var mentalt velforberedt på dagens kamp, hvilket viste sig i spillet på banen.

Efter at være kommet bagud med 3 mål, samt 10minutter i undertal, blev der satset fra dagens gæste-træner Kasper, og VB spillede resten af kampen med 3 forsvarer samt 3 angribere. Omstillingen for forvaret var svært og det kostede hurtigt endnu et mål til Stenløse. Til sidst lykkedes det dog holdet at få overtag i spillet og de fik spillet sig til flere chancer, der resulterede i 2 scoringer fra VB. Trods en ikke alt for god indsats kunne VB tage hjem med et nederlag på kun 4-2!