onsdag den 4. marts 2009

VB – Gladsaxe Hero d. 2. marts 2009 (3-2)

Efter kun 1 dags pause var det tid til endnu en kamp i TimeVision turneringen, også denne gang på hjemmebane.Vi vidste fra starten at VB '95 i denne kamp skulle yde mere end mod de forrige 2 modstandere, og fokus var endnu engang på, at vi skulle styre spillet samt have viljen til at sejre.
1. halvleg var dog noget fra det niveau trænerne havde ønsket at se, især var der alt for mange bolde, der blev sparket frem ad banen, og styringen af kampen manglede. Resultatet var da også at VB var bagud med 1-2 ved pausen.
Samtalen i pausen var fokuseret på at holdets niveau skulle hæves, hvis vi skulle have nogen chance for at vinde kampen. Holdet viste at viljen var der, VB spillede deres spil og bevarede roen selv under pres fra modstanderne. Med 2 scoringer af VB i 2. halvleg samt et rent bur kunne VB ’95 trække sig ud som vindere af kampen! Frede scorede igen et mål ved at følge op på et langskud – præcist som vi havde aftalt. Morten viste at han, som mod Hareskoven, formåede at bevare roen og overblikket når spillet blev sat i gang fra vores målmand.