mandag den 5. november 2007

Vandrepokalen Lilleput 95

Denne pokal tildeles Daniel Bredmose, fordi du i sæsonen 2007 har udmærket som et estraordinært fodboldtalent i Værløse Boldklub. For at modtage Vandrepokalen skal man besidde nogle særlige talent fulde evner, og det mener vi som trænere, at du ikke alene har, men også har videreudviklet i indeværende sæson, hvor du har været inde i en rivende udvikling og er blevet en central spiller på 1. holdet. Sæsonen har således for dig været en stor udvikling, for i takt med at du har udviklet din personlighed overfor dig selv og dine kammerater, er dit fodboldspil blevet bedre og bedre. Dit talent er stort, og dit personlige engagement er det eneste, der kan bestemme din fodboldudvikling. Vi har noteret nogle egenskaber, som beskriver dig både som person og som fodboldspiller, som du skal bygge videre på i løbet af din udvikling som fodboldspiller.

TEKNIK
Du har en veludviklet teknik, som gør dig til en trussel for alle modstandere. Dine driblinger og finter er på et utroligt højt niveau, som gør dig utrolig god med bolden. Gennem de seneste par år har du udviklet dig til en meget boldsikker spiller. Hvis du fortsætter din udvikling på dette område vil du kunne udvikle dig til en meget dygtig fodboldspiller.

ENGAGEMENT
Du er engageret i din træning og har været meget motiveret og villig til at lære gennem den tid vi har haft dig som spiller. Du har udviklet dig og blevet mere selvsikker i det seneste år. I kamp og til træning fremstår du som en intelligent, energisk og levende person, som har fundet aggressiviteten frem i dit spil, hvilket er en afgørende faktor for at blive til noget.

UDVIKLING
Det er vigtigt, at du i fremtiden fortsat bliver ved med at presse dig selv, så du bliver bedre. Dette gælder både til kamp og til træning. Du skal smide usikkerheden væk og bare prøve de
ting, som du kan. Man bliver kun bedre af at prøve. De fejl du laver på fodboldbanen vil kun gøre dig til en endnu bedre fodboldspiller.


Disse egenskaber skal du være opmærksom på, hvis du vil helt til tops i fodboldverdenen.
Hvis du arbejder med dem, så er det kun dig selv, der bestemmer grænserne.