mandag den 5. november 2007

Flidspokalen Lilleput 95 - 1. Holdet

Flidspokalen tildeles Michael Thomassen, fordi du i sæsonen 2007 har udmærket dig som en spiller, der har arbejdet meget seriøst og flittigst til træning og kamp med dit fodboldtalent i Værløse Boldklub. For at modtage Flidspokalen skal man være en god kammerat for alle i gruppen både på og udenfor banen. Det ansvar har du levet op til samtidig med, at du har udviklet dine fodboldmæssige færdigheder på banen. Det er således nødvendigt for dig i fremtiden at huske på dine talenter så du kan videreudvikle disse, mens du samtidig udvikler de egenskaber i fodboldspillet, som du ikke har i dit spil. Her er en oversigt over nogle af de egenskaber, som har gjort dig til en af årgang 95’s vigtigste spillere i år.

SPILINTELLIGENT
Du er en intelligent fodboldspiller, og det er hvad der kræves i dag hvis man vil til tops. Tænk hele tiden på, hvordan du placerer dig på banen og hvad du skal gøre med bolden inden du får den. Tænk kreativt, når du har bolden og fortsæt med at udvikle dine maskerede afleveringer. Hvis du er en tanke foran din modspiller, er du hele tiden et skridt foran ham. Husk det.

BALANCERET
Du er en balanceret gut, og det er vigtigt at du beholder begge ben solidt plantet på jorden både på og udenfor banen. Skab balance i hvad du gør på og udenfor banen, og stil krav til at du hele tiden forbedrer forskellige dele i dit spil. Find en balance i hvad du kan og ikke kan, og byg så videre derfra gradvist. Husk det.

ENERGISK
Brug en masse energi på dit eget fodboldspil. Tænk ikke på hvor store og hurtige dine modspillere er, men fokuser på, hvordan du bedst placerer dig selv og din egen energi i
spillet. Vær vågen oveni hovedet og brug al din energi på din egen udvikling. Engager dig i din træning og fokuser på at blive bedre. Husk det.


Disse egenskaber skal du være opmærksom på, hvis du vil helt til tops i fodboldverdenen.
Hvis du arbejder med dem, så er det kun dig selv, der bestemmer grænserne.