fredag den 7. september 2007

VB 2 - Stenløse: 7-0

Det var mandag eftermiddag, og det var blevet tid til endnu en turneringskamp for hold 2. Vejret var fint og alt lagde op til en god gang fodbold.
Vi startede også bedst selvom vi havde nogle problemer i starten, men efter de første fem minutter var det Værløse der styrede kampen fuldstændigt. Dette resulterede også i først et mål af Frederik A. og senere et af Budden, så vi hurtigt var foran 2-0. I den anden ende styrede forsvaret sikkert kampen, så Stenløse ikke kunne skabe nogle chancer.
Specielt venstrekanten var rigtig godt med gennem hele kampen, hvor Andre og senere Hamza spillede venstre back, og Bredmose spillede en god kamp med masser af gode driblinger og finter.
Inden halvleg lykkedes det os at bringe os foran med 3-0 på mål af Frederik A. igen. Dette var et fuldt fortjent pauseresultat.
I pausen blev der rokeret lidt på holdet, hvor Kubilay overtog målet fra AC, som ikke havde så meget at lave i første halvleg. Kubilay havde et par gode redninger, hvor han også fik lidt hjælp fra stolpen.
Desuden lykkedes det Budden, men også to nye angribere AC og Christian at score henholdsvis 2 og 1 mål. Begge havde chancer til flere, men ind ville bolden ikke.
Dermed endte en lidt sløv kamp 7-0.

Holdopstilling: AC - Kasper, Christian, Lucas, Andre - Kubilay, Budden, Mathias M, Bredmose - Frederik A., Jacob
Udskiftere: Mathias M., Hamza
Fidus: Bredmose
Mål: Frederik A. 2, Budden 2, AC 2, Christian 1