mandag den 20. august 2007

God start af hold 2

Andetholdet startede overbevisende med en 5-2 udesejr over Slangerup. Selvom det var første kamp efter sommerferien, virkede drengene opsatte og viste stor iver og energi fra start. Jacob, der lige er startet til fodbold efter ferien, startede inde og gjorde det fint fra kampens start. Han havde lidt placerings problemer men det skal nok blive løst hurtigt. Fodboldmæssigt så det fint ud. Vi startede bedst og pressede spillet op på deres banehalvdel. Der skulle dog gå 15 minutter inden Philip driblede et par mand på venstrekanten og scorede næsten fra baglinjen. Vi fortsatte med at lægge pres på, og hjemmeholdet var sjældne gæster på vores banehalvdel. Kort efter scorede vi igen, men dermed stoppede drengene ikke. De sidste 10 minutter pressede vi dem helt i bund og burde have scoret en håndfuld mål, men vi måtte gå til pausen med en 4-0 føring. Vi talte om i pausen, at vi skulle veksle spillet fra kant til kant, og spille med mere tålmodighed. Det gjorde vi så, men efter 10 minutter i anden halvleg gik gassen af ballonen. Vi blev trætte og faldt længere ned i banen. De fik reduceret 2 gange, inden Mattias N havde scoret direkte på hjørnespark. Alt i alt en god start, hvor 5-2 dog var alt for lidt, så fik vi spillet en god gang fodbold, der lover godt for efterårssæsonen.

Kampens fidus: Kasper.
Mål: Mads H, Mattias N, Philip, Andreas.