tirsdag den 19. juni 2007

Top mod bund i Karlslunde, lørdag d. 16/6 kl. 14

Det var igen blevet tid til at spille kamp, hvor det denne weekend var rækkens nummer to der stod på menuen. Derfor var alle også klar over, at de skulle blive en svær dag for drengene.
Samtidig var vejret noget af kontrast til sidste uges flotte solskind. Denne weekend var der nogen der havde bestemt, at vi skulle gøres mest mulig våde, da det stod ned med vand hele dagen.
Dette bar banen dog ikke præg af, da denne var flot og klar til fodbold. Det stod dog hurtigt klart, at vi ville få problemer i denne kamp, da Karlslunde lagde ud i et højt tempo, som satte os under pres lyn hurtigt. Karlslunde spillede kvikt med hurtige små pasninger. Vi havde nok problemer med at få skubbet spillet længere frem på banen selvom vi forsøgte at spille også længere frem, så gik det simpelthen ikke hurtigt nok, da vi blev presset til at lave fejl. Eller Karlslunde fik snuppet bolden for næsen af os.
Det var derfor heller ikke ufortjent at Karlslunde bragte sig foran godt ti minutter inde i halvlegen på et flot langskudsmål. Dette var ikke sidste gang Karlslunde prøvede fra distancen, de havde yderligere to skud på overliggeren.
Vi forsøgte stadig at spille os frem på banen, og dette lykkedes ind i mellem. Det var dog uden at blive rigtig farlige, da vi sjældent fik afsluttet vores angreb. Jeppe var på dette tidspunkt med til at sætte fart i spillet med nogle gode ryk frem ad.
Vi kunne dog ikke holde stand til pausen og måtte indkasere endnu et mål før pausen. Dermed var pausestillingen 2-0.
Anden halvleg var lidt bedre fra vores vedkommende, da vi kom lidt længere frem på banen. Samtidig afviste forsvaret Karlslunde godt, hvor specielt Majs kom ind og gjorde det godt, men AC var også medvirkende til, at vi kunne holde dem væk fra scoringer i anden halvleg. Det var dog også lidt held med, men det skal man også bruge nogen gange.
Fremme på banen fik vi lidt mere spil og det lykkedes os også at komme til et par afslutninger, hvor Daniel A. havde klart den største midt i halvlegen, men Karlslundes målmand redede flot afslutningen.
Vi kunne dog ikke gøre mere ved resultatet, og vi måtte se os besejret med 2-0, men dette var dog også fuldt fortjent.

Holdopstilling: AC - Kasper, Mads H, Lucas, Henrik(c) - Andre, Jeppe, Michael, Siyar - Daniel A, Frederik A
Udskiftere: Mathias M, Hamza, Majs
Fidus: Jeppe
Nørhalne Pokal: Majs (for flot indsats)