torsdag den 24. maj 2007

Oprejsning i Farum for VB95 hold 1, onsdag d. 23/5 kl. 17.30

Det var blevet tid for 1. holdet, til at rejse sig efter en lidt skuffende Nørhalne Cup, hvor alle var enige om, at det ikke var gået så godt sportsligt. Det spændende denne aften var at se om drengene kunne abstrahere fra Champions League finalen om aften og koncentrere sig om den fodboldkamp, de skulle ud at spille.
Da vi mødtes var vejret godt og humøret højt. Snakken var faldet på aftenens kamp mellem Liverpool og Milan, så man kunne godt have sine bange anelser, for hvordan det kunne udvikle sig.
Da kampen skulle starte, stod vi på en god græsbane badet i sol, så man kunne ikke brokke sig over betingelserne for kampen. Nu skulle det blive interessant, hvordan kampen skulle starte. Vi trænere var lidt nervøse, for hvordan det skulle udvikle sig, da vi vidste at Farum før er et hold vi har haft problemer med.
Det stod dog hurtigt klart, at drengene var kommet for at spille fodbold. Man kunne se, at de tænkte over det taktiske oplæg, som var at spille bolden rundt på græsset og ikke sparke lange bolde. Desværre benyttede vi i første halvleg kun den ene side af banen, så Bredmose stod og blev helt ensom i den anden side.
Men der var ingen tvivl om, at første halvleg tilhørte os, hvor vi fik presset spillet højt op på banen. Der skal samtidig være stor ros til nogle af de spillere, som har haft en svær tid på 1. holdet. Disse spillere forsøgte virkelig at sætte sit præg på kampen både med en god indstilling, men også ved hjælp af gode afleveringer.
Da halvlegen skred lidt frem skete, der det vi havde frygtet, at Farum ville få en af deres kontraer, som de er utrolig gode til at udnytte. Det samme skete her, hvor de fik scoret efter en erobring på midten og en dyb aflevering ned bag vores forsvar, som vi ikke fik fat i. Det skal dog siges, at efter dette, så fik forsvaret justeret og holdt næsten Farum væk fra sådanne chancer. Derefter blev det spændende at se, om vi kunne rejse os igen. Det stod dog hurtigt klart, at vi fortsatte i samme spor, som vi startede. Vi blev ved med at presse og skabe chancer, hvilket betød at Andre kunne komme på måltavlen efter et godt angreb, der for en gang skyld gik over venstrekanten.
Kort tid efter blev Jeppe spillet helt fri, så han havde frit løb ned mod mål. Jeppe kom lidt heldigt forbi målmanden og scorede dermed til 2-1, hvilket holdt til pausen.
2. halvleg var noget anderledes. Det var nu Farum, der havde momentet i kampen, og dermed formåede at presse os i bund. Vi havde svært ved at komme længere frem på banen. Til gengæld fik vi venstrekanten mere med i vores opspil, hvor Bredmose begyndte at vise nogle af sine tekniske færdigheder.
Efterhånden som presset tog til, var det også svært for forsvaret og midtbane at hænge sammen, så det var meget naturligt, at Farum fik udlignet ca. 10 min. før tid. Inden da havde vi dog haft et par chancer til Hamza, som kunne have udbygget vores føring, men sådan skulle det dog ikke gå.
Kort før tid syntes vi dog lige, der skulle skabes lidt spænding. De fleste på sidelinien var ved at få kaffen galt i halsen, da Andreas lagde en "frisk" tilbagelægning til AC, som tabte bolden igennem benene, hvorefter den trillede stille og roligt hen på stolpen.
Derefter blev kampen fløjtet af med et retfærdigt resultat på 2-2, hvor de to hold havde domineret i hver deres halvleg.
Fidusen gik til Lucas efter, at han spillede en god kamp, hvor han konstant forsøgte at spille bolden op langs jorden.

Holdopstilling: AC - Mathias M., Mads H., Lucas, Henrik - Andre, Michael, Christian, Bredmose - Andreas, Jeppe
Udskiftere: Klima, Hamza, Frederik A.
Mål: Andre, Jeppe
Fidus: Lucas