mandag den 14. maj 2007

Nederlag til Avedøre Lørdag d. 12-05-2007 kl. 10.30

I lørdags tabte vi fuldt fortjent 6-1 hjemme til Avedøre. Der er ikke så meget positivt at sige om kampen, andet end at det kun kan gå bedre i næste kamp. Avedøre var et udmærket fodboldhold, men vi har spillet andre hold ud af banen, der var på sammen niveau, så det var en lidt mærkelig fornemmelse vi havde efter kampen. Kort fortalt havde hele Avedøre-holdet lyst til at spille fodbold, og det var der kun 3 af os der havde. Så kan man hverken spille god fodbold eller vinde. Det kan godt være at vi må tage på vores kappe, at vi ikke er gode nok til at motivere spillerne op til kampen. Lysten til fodbold eksisterede i hvert fald ikke denne formiddag.
De kom bedst fra start med et skud på overliggeren, og kort efter scorede de til 0-1 føring. Det blev hurtigt 0-2 og 0-3 inden Daniel havde to løb gennem deres forsvar men afslutningerne gik forbi mål. Kort inden halvleg spillede vi den godt op igennem venstre siden, men netop som vi skulle til at afslutte beholdt vi tålmodigheden og spillede bolden videre rundt og til sidst over i højre siden, hvor både Kubilay og Jeppe spillede bolden rundt om deres venstreback inden den blev lagt perfekt indover langs jorden til Andreas som scorede i helt fri position. Et superflot angreb nøjagtigt med de ingredienser vi har øvet de sidste 2 uger. Lækkert at se det lykkedes.
Anden halvleg var heller ikke specielt opløftende. Dog fik vi rykket spillet op på midten af deres bane, hvilket betød muligheder i opspillet. Daniel, Michael og Philip havde tilløb til at par chancer, men de løb ud i sandet. På trods af en decideret off-day, skal specielt AC og forsvaret have ros for konstant at prøve at spille fodbold. Selv i modgang og i pressede situationer blev bolden sat i gang hurtigt langs jorden med forsøg på teknisk opspil. Det ser man ikke særligt tit for ungdomshold, og her lærer vi noget af udfordringerne i opspillet. Det vi mangler er energien og lysten, men den skal vi nok finde frem igen.
Kampens spiller blev Andreas, som arbejdede fortrinligt og spillede sin bedste kamp i år.
Holdopstilling: AC – Henrik, Kagemand, Klima, Mattias M. – Jeppe, Michael, Christian, Philip – Daniel, Andreas.
Udskiftere: Hamza, Kubilay.
Målscorer: Andreas 1.

Op med humøret. I denne uge tager vi til Nørhalne Cup og kampprogrammet er lagt på hjemmesiden – linket er i højre side på vores hjemmeside. Der venter nogle spændende dage i Nordjylland, hvor vi skal lave en masse sjove ting, og spille nogle spændende kampe – bl.a. er den første kamp mod et stærkt tysk hold fra Köln.