onsdag den 23. maj 2007

Kamp mellem VB95 hold 2 og Høje Gladsaxe endte uden vinder, tirsdag d. 22/5 kl. 18.30

Det var første kamp efter turen til Nørhalne Cup. Derfor skulle det blive spændende, om det ville blive til lidt oprejsning efter turen, som ikke havde budt på de store kampe.
Drengene mødte frem og havde selvfølgelig en del at snakke om, også med dem der ikke havde været afsted.
Kampen startede fra Værløses side lidt løst, hvilket kom til udtryk ved, at spillet var alt for langsomt i store perioder af 1. halvleg. Samtidig opstod, der en del misforståelser, som var en af hovedårsagerne til, at Høje Gladsaxe skabte chancer.
Vi havde dog nogle chancer, som primært blev skabt ved hjælp af meget energisk arbejde fra Mathias N., som lige var kommet tilbage efter en længere pause og viste gode takter med aggressivt spil samt nogle gode afleveringer til angriber, som flere gange var ved at give mål. På baggrund af disse angreb fik vi også tilkæmpet os nogle hjørnespark, som var tæt på at give en scoring. Tættest på var Siyar, der headede tæt over mål.
Men pludselig skete det, som der helst ikke måtte ske, at Høje Gladsaxe slap fri i vores ende og fik scoret, hvilket reelt ikke var ufortjent, da de havde haft nogle store muligheder, som vi kun lige havde afværget i sidste øjeblik.
Dermed måtte vi gå til pause bagud 0-1. Da vi gik i gang med 2. halvleg var det starten på et langt Værløse pres, som skulle fortsætte det meste af halvlegen. Vi blev mere aggressive i vores spil, og fik spillet bolden hurtigere rundt på banen, hvilket også gjorde, at vi kom længere frem på banen, men det blev ikke de helt store åbne chancer.
Det lykkedes dog at få puttet bolden i mål midt i halvlegen, da Ali efter en længere solo-tur fik placeret bolden sikkert forbi målmanden til 1-1. Resten af kampen fortsatte vi med at presse, men vi kunne ikke skabe de chancer, der var nødvendige for, at vi kunne få det afgørende mål. Det skal dog siges, at det måske ikke var unfair selvom vi havde overvægten i spillet, så vinder man ikke fodboldkampe, når man ikke kan score mål og skabe chancer.
Alt i alt kunne vi godt være tilfredse med det spillemæssige, som var ganske fornuftigt med flere gode kombinationer.
Kampens helt store profil var dog Mads Majs, som stort set ikke havde nogle fejl i løbet af kampen og samtidig fik udfordret sin direkte modstander flere gange og slap godt fra det. Derfor modtog han også fidusen for den indsats.

Holdopstilling: Anders - Kasper, Mathias K., Yasin (96), Mads D. - Mathias N., Frederik B., Siyar, Majs - Philip (96), Kubilay
Udskiftere: Ali, Niels