tirsdag den 24. april 2007

Ærgeligt nederlag for VB95 Hold 2 mod Hjorten IF, lørdag d. 21. april kl. 10.00

Lørdag var det igen blevet tid til kamp, denne gang var det mod Hjorten IF, der stod på programmet. Det var spændende at se om drengene kunne følge op på den flotte indsats fra første kamp, hvor det blev til en meget flot storsejr.Det stod dog hurtigt klart, at kampen ikke skulle blive en nem opgave, da der var stort pres på fra Hjortens side i starten af kampen. Dette udmøntede sig også til et mål til Hjorten efter godt ti minutters spil.VB havde store problemer med at komme rigtigt i gang med fodboldspillet. Det var som om man ikke rigtigt var vågen. Det begyndte dog at hjælpe på spillet efterhånden som kampen skred frem. Efter et flot angreb over venstrekanten endte det også med, at Bredmose bragte balance i regnskabet.På dette tidspunkt lå kampen og vippede. Desværre kunne VB ikke modstå Hjortens angreb, som var meget direkte. Ligeså snart de erobrede bolden forsøgte de at komme hurtigt frem af banen. Med dette lykkedes de at overliste VB’s midtbane og forsvar med hele tre gange i første halvleg. Så vi måtte desværre gå til pause bagud 4-1.I pausen snakkede vi sammen om, at vi skulle forsøge at spille lidt hurtigere rundt på banen, så vi undgik de mange tacklinger, som vi var løbet ind i første halvleg. Dette lykkedes også til dels i anden halvleg, som kom til at forme sig noget anderledes.VB’s indstilling blev meget mere koncentreret, og vi begyndte at presse Hjorten. Hjorten havde dog stadig nogle giftige kontraangreb, men der var mere styr på kampen i anden halvleg.Anden halvlegs detalje stod Budden for da han fra 25-30 meters afstand bankede et frispark i mål via overliggeren. Der kunne selv Roberto Carlos blive imponeret. Det lykkedes også Andreas at dukke op på hjørnespark i slutningen af kampen og får scoret et flot mål på hovedstød. Det hjalp desværre ikke så meget, da Hjorten også fik scoret yderligere to mål i anden halvleg, så kampens endte med et nederlag på 3-6, da de 60 minutter var gået.Der skal dog fokuseres på, at man fik rettet op på noget dårlig første halvleg og spillede en ganske udmærket anden halvleg, hvor vi fik spillet os frem til en del chancer.Kampens fidus-bamse gik til Andreas, som kampen igennem forsøgte fordele boldene det bedste han havde lært, samt kæmpede en brag kamp på VB’s midtbane.
Holdopstilling: Anders – Mads D., Budden, Mathias E, Lucas – Simon, Siyad, Andreas, Majs – Frederik A, Bredmose
Udskiftere: Yasin, Kasper
Mål: Bredmose 1, Budden 1, Andreas 1