søndag den 13. september 2009

VB - Stenløse d. 12. september 2009

Vi fik 1-1 på hjemmebane mod Stenløse i lørdags, og det var godt nok med blandet fornøjelse man forlod banen. Virkelig skuffet over ikke at have fået alle tre point med, eftersom Stenløse fik en tidlig udvisning, og laver et mål som man vist uden at fornærme målscoren kan sige var til den heldige side…
Men vores drenge arbejder rigtig godt på mod et Stenløse hold, dom faktisk blot så ud til at blive bedre efter de fik en mand vist ud, men det ser man jo nogle gange, og det snakkede vi da også om i pausen hos os. Målet var at komme ind og arbejde videre med vores ting på banen, og så have tålmodigheden og tro på der nok skulle komme huller til os.
Vi får også reduceret til 1-1 et mål som ikke var kønt, men det var der og det var vigtigt, så vi resten af kampen kunne forsøge at lægge lidt tryk på.
Men vi må konstatere at vi gjorde rigtige mange ting godt, og havde indstilling og vilje hele vejen, dog var vi ikke dygtige nok til at få det til og blive til farlige målchancer og det er udslagsgivende for vi ikke score flere mål. Men det er blot noget vi må arbejde med på træningsbanen.