torsdag den 13. august 2009

Træningskamp mod Helsinge d. 13-11-09








Kampen mod Helsinge var en rigtig god træningskamp med masser af tempo og gode og lærerige situationer for vores drenge.
Oplæget til kampen for vores drenge bestod mest i hvordan vi skulle forholde os når modstander havde bold, og de afsluttende kommentarer og aftaler var at alle skulle være 100% disciplineret i vores defensive opgaver fra forreste angriber til bagerste mand. Og det lykkedes rigtig godt de første 20 min. Af første halvleg, og vi føre 2 – 0 efter de 20 minutter. Der efter får vi det lidt sværere det sidste kvarters tid inden pausen og den står 2-2 ved pausen.









Vi får rettet op på nogle af tingene i pausen og igen arbejder holdet stenhårdt på de fokus punkter vi havde. Alt i alt en rigtig flot indsats af alle drengene i aften, og vi spiller 2-2 mod et hold vi tabte 5-0 til for lidt over et år siden.
Så rigtig god start på en weekend der kommer til at sparke røv for holdet, så vi bare kan være klar til den nye sæson. Og endnu engang var det rigtig dejligt og se mange forældre havde tid til at kigge op forbi selv om vi jo spiller meget. Rigtig fedt.