søndag den 29. marts 2009

Kamp mod Fremad Amager d. 29/3-09 (4-2)

Kampen var svær, da det var et noget specielt hold vi mødte. Fremad Amager spillerne var meget stærke, og de havde rimelig mange angribere, nok lidt selvvalgt fra nogle af deres spilleres side. Det vil sige, de hele tiden lå med fire eller fem fremme, og det gjorde det klart svære for os at spille bold, da presset var meget stort højt oppe på banen, og vi jo helst nægter at slå ``den lange bold´´
Vi laver en del fejl i forsvaret i dag, som kunne have kostet mange flere mål end det gjorde, og generelt var det ikke nogen god dag for bagkæden, men den arbejder vi bare videre på. De har ellers haft en rigtig god periode, hvor de har arbejdet sig op hele tiden.
Generelt manglede vi meget kommunikation i dag, gældende på hele banen, og det skal vi lige have rettet ind i løbet af den næste uges tid.
Men rigtig fint vi kan vinde en kamp, hvor vi spiller mod nogle hidsige typer, samt nogle der bruger mange kræfter, og vi ikke har den bedste dag. Og det er en fornøjelse at vores drenge ikke hopper med på deres unoder, når de render og brokker sig over diverse.