søndag den 22. februar 2009

TimeVision Turnering mod Nivå-Kokkedal d. 21/2

Kampen startede rigtig godt, vi kom hurtigt i overvægt af boldbesiddelsen, og vi styrede bolden super flot stort set hele første halvleg. Og vi førte 3 – 0 ved pausen.
Inden kampen snakkede vi meget om hvor vigtigt det var vi fik fulgt godt op hver gang vi havde en afslutning, og det gav to mål i første halvleg, og burde have givet et mere, men den røg desværre over fra kort afstand.
Anden halvleg, arbejdede drengene flot videre, vi lavede et par skift i pausen, og det gjorde at de nye spillere lige skulle ind, så spillet blev lidt mere rodet, men det var også fordi vi blev ved med at vælge de svære løsninger og det er helt fint når man fører 3 – 0 at man så satser lidt og prøver nogle nye ting.
Efter en spændende 2 halvleg ender kampen 5 – 3 til os, efter vi fik et straffe som Lucas scorede sikkert på.
Og så skal det nævnes at Michael viste super sparketeknik, ved at lave to rigtig flotte mål.