tirsdag den 19. august 2008

Bødekasse for årgang 95

Bødekassen blev diskuteret med spillerne d. 16/8 på træningslejren i Ebeltoft og følgende forseelser og takster blev vedtaget:
  • Bødekassen gælder for de spillere, der indgår i 1. holdstruppen

  • Bødeformanden skal holde regnskab med hvem, der skylder og 1 gang om måneden regne sammen og opkræve det skyldige beløb ved førstkommende træning.

  • Holdlederen sætter pengene ind på holdkontoen.

  • Pengene bruges ikke på egenbetaling til ture og lign., men på lidt ekstra godt til spillerne (aftales på et senere tidspunkt)
    Ændring d. 7/10: på spillermødet blev det besluttet at ændre proceduren vedr. glemte sager. Frugt vil i fremtiden betales af holdkassen.
    · Da det kan blive en bekostelig omgang at købe frugt er det derfor aftalt at glemmer man tøj eller andet til træning eller kamp, er det den pågældende spiller, der som den sidste forlader banen efter kamp eller træning den efterfølgende uge og checker, at der ikke er glemt noget. På denne måde vil det forhåbentlig hjælpe dem selv på at huske deres ting, da det som regel er de samme drenge, der efterlader deres ting derude.
    · Reglen gælder også hvis man glemmer ting i eller ved omklædningsrummet. Selvom vi har en glemmekasse i klubben, kan man risikere at tøjet/fodtøjet forsvinder, hvis ikke det tages med af holdkammeraterne.

  1. Glemme sager til træning (tøj, dunke m.m.) - Spilleren er den sidste til at forlade banen efter træning og kamp, samt omklædningsrum den efterfølgende uge.

  2. Glemme sager til kamp (tøj, dunke m.m.) - Spilleren er den sidste til at forlade banen efter træning og kamp, samt omklædningsrum den efterfølgende uge.

  3. For sent til træning - 1 kr. pr. påbegyndt minut

  4. For sent til kamp - 25 kr.

  5. Diskussion til træning - 5 kr.

  6. Gult kort til kamp - 10 kr.

  7. Rødt kort til kamp - 25 kr.

  8. Glemme at melde afbud til træning og kamp (senest kl. 12 samme dag) - 15 kr.