søndag den 1. juni 2008

Kampen mod Skibby d. 31/5

Kampen i lørdags, blev en fornøjelse at følge som minutterne skred frem, da starten var meget vakkelvoren fra den defensive side og den offensive var meget stillestående. Vi kom hurtigt bagud et nul og da dommeren skulle til at fløjte til pause stod den 0-3, men Muhammed fik heldigvis scoret en enkelt pind inden pausen. Vi fik desværre et gult kort et minut inden pausen. Så vi var reduceret til 10 mand i starten af anden halvleg…

Men i pausen fik vi snakket om at vi skulle køre videre på vores grundspil som egentligt var ok i første halvleg, dog lidt for langsomt.
Bolden blev flyttet meget hurtigere efter pausen og vi fik trykket bolden hurtigere op på modstanderens banehalvdel.
Vi fik vendt kampen fra 1-3 til en 6-3 sejr. Efter pausen scorede Muhammed to gange mere og Jeppe, André og Michael scorede en gang hver især, så det er meget glædeligt at vi får flere spillere end vores angribere til at score.
Sejren kom endda i en kamp, hvor vi prøvede nogle nye ting af med Bredmose på venstre back, hvilket han klarede rigtig godt, Jeppe på den offensive midte, hvor der også var en god præstation, og til sidst var det dejligt at se Kasper komme tilbage med en god indskiftning.

Men vi har stadigvæk masser at arbejde på.

Tak til Daniels far, Allan, for is til drengene efter kampen.