søndag den 27. april 2008

Kamp mod Skovlunde d. 27. april 2008

Drengene spillede en flot første halvleg hvor vi fører med 2-1, da vi går til pausen!

Den føring skulle dog have været meget størrer. Grunden til, at vi ikke førte mere var, at bolden bare ikke ville ind over stregen og en der var en del svage afslutninger også, men rigtig mange flotte angreb blev det til! Efter pausen kom vi faktisk også godt ud og bibeholdte vores pres på Skovlunde, men da drengene igen ikke kunne få den ind over stregen, begyndte de at blive nervøse i spillet og slap gas pedalen, hvilket resulterede i, at vi desværre kom bagud og tabte. Grundlæggende kan man sige, at vi bliver straffet for at prøve at spille fodbold, hvorimod Skovlunde spillede på en eller to mand.! Men hvis vi fortsætter med dette, vil det bare resultere i, at vi længere ude i fremtiden er bedre end vores modstandere, så kampen i dag er god på den lange bane, men sur på den korte bane! (foto af Steen Horstmann)