mandag den 28. januar 2008

God start på Hans Heiberg turneringen 2008

d. 19/1 Albertslund – VB2 : 3-5
(skrevet af Budden)
I starten af første halvleg mod Albertslund spillede vi ikke så godt men jo længere tid vi spillede
jo bedre gik det. Ved halvlegen stod den 3-1 til Værløse . I starten af anden halvleg spillede vi rigtig godt så stillingen blev 4-2 til Værløse. Sidst i kampen spillede vi ikke så godt og spilfordelingen blev værre og værre. Kampen sluttede 5-3 til Værløse.

Målscorene var : Majs, Michael, Bredmose, Kubilay(2)

d. 26/1 VB2 - Målev: 3-1
1. holdet startede turneringen på hjemmebane mod Målev. Sidst tabte vi 4-1 til dem, men det tror jeg ikke drengene tænkte på. Målev startede med et skud på stolpen og det tog næsten en hel halvleg før vores drenge vågnede op og Michael fik bragt Værløse foran på et lop over målmanden. 2. halvleg bød ikke på det bedste spil, men Frederik A. kæmpede sig flot igennem forsvaret og fik bolden i nettet til 2-1 og Daniel snød målmanden og scorede til slutresultatet 3-1.

Alt i alt en god start for drengene, men som trænerne siger: der er masser at arbejde videre på :-)