12.10 - 12.45 Frederikssund - Humlebæk BK
13.15 - 13.50 Finale Vinder pulje 1 - vinder pulje 2

Spilleregler:
· Bane 1 er banen tættest på svømmehallen. Bane 2 længst væk fra svømmehallen.
· Holdene skal være klar senest 5 minutter inden kick-off. Der startes præcist. Kommer et hold for sent til kamp taberdømmes holdet med 0-3.
· Holdet nævnt først i programmet starter på banehalvdelen nærmest grusbanen og giver bolden op.
· Der spilles på 3. generations kunstgræsbane. På banen kan spilles med faste knopper eller grusbanestøvler. Der må ikke benyttes støvler med skrueknopper.
· Der spilles på tværs af halv bane til store mål. Målmanden må tage med hænder i det normale 7-mandsfelt. Feltets hjørner er markeret med gult
· Der spilles med én fast målmand og 7 markspillere. Der kan benyttes op til 3 udskiftningsspillere pr. kamp. Der kan kun skiftes ud i forbindelse med et spilstop.
· Der spilles med almindelige regler for 11-mandsfodbold incl. off-side.
· I hver kamp spilles 2 x 15 minutter excl. 2 minutters pause.
· Ved pointlighed i puljen afgøres placeringen ud fra følgende: 1. Flest scorede mål, 2. målscore, 3. indbyrdes kamp og 4. straffespark (3 spark til hvert hold og efterfølgende ét spark ad gangen)
· Ved uafgjort i semifinale- og finalekamp spilles 5 minutters omkamp. Hvis stillingen herefter stadig er uafgjort sparkes straffespark indtil der er fundet en vinder.