søndag den 30. september 2007

Én halvleg var nok

Med et par flotte kampe i bagagen, var det med store forventninger vi tog til Birkerød Skjold lørdag formiddag. Trænerne havde i hvert fald store forventninger om, at vi skulle fortsætte det gode fodboldspil med masser af chanceskabende spil fremad banen. Nu skulle vi godt nok spille på en pløjemark af rang, så det lyder måske som en kliché når man siger at banens beskaffenhed bestemmer spillets kvalitet. Ikke desto mindre var det tilfældet. Første halvleg springer vi hurtigt over, for der var ikke det store at sige herom andet end vi fik vist de negative sider af fodbolden (som vi ellers havde aftalt inden kampen, at vi ikke skulle vise). Første halvleg var ganske lige i spil og chancer og endte derfor passende 1-1. I pausen var det tid til efterårets første - og forhåbentligt sidste - skidebalde. Det havde hurtigt effekt. Efter 2-3 minutters spil, kontrollerede vi resten af kampen hjem. Daniel A, som også havde reduceret til 1-1 i første halvleg, scorede til 2-1 efter en ripost. Det skal godt nok siges til drengenes forsvar, at de gjorde hvad de kunne for at spille fodbold under de svære betingelser, og når det ikke var nok, ja så begyndte vi at vinde duellerne og nærkampene. I denne periode var vi også blevet bedre til at slippe bolden hurtigere istedet for at varme den i mudderpølen. Midt i halvlegen lagde vi et fornuftigt pres og på en hjørnesparks situation headede Kubilay bolden flot i mål. Et par minutter efter løb Jeppe fra midten af banen sololøb hele vejen til baglinjen, hvor han serverede bolden på et sølvfad til Ali, der kunne heade bolden i mål til 4-1. Et flot sololøb, hvor Jeppe accelerede hele vejen istedet for at slippe farten. Sådan skal det gøres! Tilsidst reducerede hjemmeholdet på frispark, og kort efter sluttede kampen med en tilfredsstillende anden halvleg.

Holdopstilling: AC - Kasper, Kagemand, Henrik, André - Jeppe, Hamza, Majs, Daniel B - Ali, Michael
Indskiftere: Daniel A, Kubilay, Christian
Mål: Daniel A 2, Ali, Kubilay

Kampens spiller (Harry): Ali (bliver bare bedre og bedre)
Kampens teknik (Pokalen): Henrik (helt igennem suveræn indsats i anden halvleg)

Vi har kamp allerede nu på tirsdag ude mod Slangerup kl. 17.30. Udtagelse til holdet får I at vide søndag aften. Spillerne mødes kl. 16.15 i klubben, hvor vi klæder om hjemmefra (i vores normale omklædningsrum). Afgang bliver kl. 16.30 fra parkeringspladsen foran hallen.
Derudover har vi sidste kamp nu på lørdag hjemme mod Farum.