mandag den 11. juni 2007

Super søndag til Elite Cup

Det var en dejlig og varm søndag, da Værløse igår havde besøg af landets og Skånes bedste fodboldhold fra årgang 96. Der blev spillet 7-mands turnering hele dagen, hvor vi havde sneget os med ind i turneringen som det eneste hold af årgang 95, men det gjorde nu ikke det store, for dagen var lige så meget et socialt arrangement som det var fodboldkampe. Der blev spillet uden opgørelse af resultater, og målet var at landets bedste 7-mands hold skulle matches overfor hinanden. Der var deltagelse af 18 hold - heraf to Værløse hold, årgang 95 og årgang 96. Vores pulje var BK Skjold, Ledøje/Smørum, Hørsholm/Usserød, HIK og KB. Deltagende spillere var: AC, Kagemand, Daniel B, Daniel A, Klima, Henrik, Michael, Hamza, Jeppe og Andre. Men flere af holdets andre spillere havde også taget plads på sidelinien sammen med trænere og forældre, og specielt Kubilay var flere gange klar til at skifte sig selv ind.
Vi startede skidt med et nederlag 2-3 til HIK. De var bedst det meste af kampen, men de sidste fem minutter vågnede drengene op og reducerede fra 0-3 til 2-3, og havde da også en kæmpe chance tilsidst. Dernæst mødte vi Ledøje/Smørum, som vi vandt sikkert over. Vist nok 5-1. Drengene havde humør på igen, og vi fik prøvet en masse finter og detaljer vi normalt ikke får tid til i turneringen. Så mødte vi BK Skjold, som vi tabte 1-2 til. Det var fint nok, for de små drenge indefra København havde mere energi end vi havde. Fjerde kamp mod Hørsholm/Usserød var lidt mærkelig. Vi havde bolden hele kampen, spillede os frem til 8-10 kæmpe chancer men scorede kun 2 mål. I de sidste minutter løb de op og scorede to mål, så kampen endte uafgjort. Den sidste kamp sluttede vi godt af med en 1-0 sejr over KB (i de velkendte FCK trøjer). KB havde ellers spillet godt i løbet af dagen, men kampen var noget særligt for nogle af drengene (måske fordi de selv er FCK fans?), og vi spillet en rigtig god kamp og vandt fint på et rigtigt energi mål af Jeppe, der satte to forsvarer af og bankede bolden ind bag deres målmand. Sejren blev fejret med en stor kaffekage, som Klima's mor havde bagt. DEN VAR GO!
Drengene gik i bad, mens pattegrisen, pølser, salat, øl og sodavand blev gjort klar, og det var en rigtig god afslutning på en dejlig og MEGET varm dag på stadion. Henrik og Rasmus vil godt takke spillere, oversiddende spillere og forældre for en rigtig dejlig dag. Det kan i øvrigt berettes, at undertegnede faldt i søvn med et brag, da jeg kom hjem. Og jeg kan vel næppe have været den eneste med røde fart striber i panden, nakken og på armene?