lørdag den 9. juni 2007

Nederlag til Ledøje/Smørum

I det dejlige lørdagsvejr spillede vi på opvisningsbanen i Smørum mod rækkens vel nok bedste fodboldhold, men på trods af massiv forældrestøtte måtte vi igen forlade kampen med et lidt trist nederlag. Kampen startede godt med et par gode kombinationer, hvor specielt forsvaret fik sat gang i spillet med nogle gode afleveringer og finter. Men allerede efter 10 minutter var hjemmeholdet foran, og sad herefter tungt på første halvleg. Det var derfor heller ikke overraskende, at de kom på 2-0 og 3-0 inden pausen. I første halvleg havde de fire bageste og AC spillet en god omgang fodbold, men spilmulighederne var for få frem ad banen. I pausen talte vi om, at vi skulle styre spillet på midtbanen og skabe nogle flere chancer via kanterne. Anden halvleg var mere lige, og selvom vi snorksov de første 5 minutter kom vi langsomt ind i kampen. Philip var rykket ud i venstre side, hvorfra han flere gange afdriblede sine modstandere og startede nogle gode angreb. En enkelt gang snød han to mand og afleverede Daniel A fri foran mål, men skarpheden manglede. Kort efter, i en fuldstændig identisk situation driblede Philip forbi sin oppasser og afleverede bolden perfekt fri til Daniel, der driblede forbi målmanden og scorede til 3-1. Vi havde nu en god periode, hvor kampen tippede lidt til vores fordel men vi var ikke dygtige nok på den sidste del af banen, og istedet løb de op og scorede et let mål. Vi fortsatte dog, og specielt forsvaret og AC skal have stor ros for denne periode af kampen, hvor de til trods for flere misforståelser og boldtab, fordi de holdt os inde kampen. Vores midtbane forsvandt simpelthen i denne del af kampen. Måske var det varmen. Måske var det manglede tro på egne evner. Stillingen holdt indtil et par minutter før tid, så de kunne score 2 ærgerlige og unødvendige mål tilsidst. Kampen var et meget godt billede af, hvordan forskellene er på top- og bundhold. Fart i spillet og slip bolden hurtigt. De kunne hjemmeholdet. Det kunne vi ikke. Op med humøret. Vi har stadig 2 spændende kampe tilbage - ude mod Karlslunde og hjemme mod Lyngby.
Holdopstilling: AC - Mattias M, Kagemand, Lucas, Henrik - Andre, Michael, Hamza, Daniel B - Daniel A, Jeppe.
Udskiftere: Mattias N, Philip, Andreas.
Fidus-Harry: Henrik.
Teknik-Pokalen: Kagemand.