lørdag den 14. april 2007

Solstik i åbningskampen VB95 Hold1 mod Avarta BK, lørdag 14-04-2007 kl. 12.00

Så startede forårsturneringen endelig for hold 1. Vi startede ude mod Avarta. Nu skulle vi endelig i gang med turneringen efter en fornem opstart i træningskampene.Kampen startede lidt rodet med begge hold som prøvede at tilkæmpe sig spilovertag. Vejret var rigtig flot og varmt, men banen var omvendt meget knoldet, så begge hold havde svært ved at få nogle gode kombinationer i gang. Dog startede hjemmeholdet bedst med to gode angreb. Vi svarede igen efter ca. 10 minutter, hvor vi langsomt fik overtaget i kampen og fik presset spillet op på deres halvdel. Specielt Mattias M. løb lige igennem venstresiden flere gange med flere gode detaljer og frispilninger. Vi fik 3-4 afslutninger på mål i denne periode, men vi manglede lige den sidste fart og præcision for at afslutningerne kunne blive farlige. Bedst som det lignede en Værløse-scoring, kombinerede et par Avarta-spillere sig flot igennem, og scorede på et langskud. Derefter pressede vi igen dem tilbage på deres banehalvdel og fik frispark på kanten af feltet. Michael placerede den køligt over muren og ind til 1-1. Mere nåede vi ikke inden halvleg.I halvlegen talte vi om at vi skulle være mere aggressive og tålmodige i vores spil omkring midtbanen. Og der blev drukket masser af vand og saftevand, for det var meget varmt. Mattias M. og Jeppe skulle gå, og blev udskiftet med Mads D. og Andreas. Vi fik desværre ikke den bedste start på anden halvleg. 2 minutter – så lå bolden i vores mål. Det skal dog siges, at Avartas scoring var meget flot, men ærgerligt med en scoring lige i starten af halvlegen. Det knækkede os lige og vi havde 10 minutter, hvor vi ikke kunne finde hinanden og måske heller ikke troede på det. Men bedst som vi var mentalt nede, kombinerede Henrik og Hamza flot i venstresiden, og Daniel blev spillet fri i dybden, hvor han mellem målmand og bageste mand smuttede forbi og prikkede bolden over den fremadstormende målmand. 2-2! Vi var med i kampen igen. Fra det ændrede kampen. Vi begyndte at få overtaget igen, fik presset dem i bund og spillede os frem til 2-3 chancer men ind skulle bolden ikke i dag. Med ca. 10 minutter igen løb vi tør for kræfter, og Avarta scorede igen på et hovedstød fra hjørnespark. Kort efter scorede de igen til slutresultatet 2-4. En trist start for drengene, som selv havde muligheden for at afgøre det, da vi havde momentum. Kampen viste, at vi skal op i et højere tempo, hvis vi skal være med i rækkens top. Omvendt kan vi være glade for, at vi spillede en lige kamp på en dag, hvor kun få ramte deres niveau. Vi har en kamp i næste uge på hjemmebane, hvor vi kan revanchere os.
Holdopstilling: AC – Henrik, Klima, Kagemand, Mattias M – Michael, Christian ©, Jeppe, Andre – Daniel, Hamza.
Udskiftere: Kasper, Mads D, Andreas.
Mål: Michael 1, Daniel 1.